تبلیغات
سیستماتیک گیاهان داروئی - گردو خطر ابتلا به سرطان سینه را تا 50 درصد کاهش می‌دهد


Admin Logo
themebox Logo
y
نویسنده :معصومه
تاریخ:جمعه 18 شهریور 1390-07:10 ق.ظ

گردو خطر ابتلا به سرطان سینه را تا 50 درصد کاهش می‌دهد

پژوهشگران آمریکایی با افزودن گردو به رژیم غذایی موش‌ها دریافتند که این ماده غذایی، خطر ابتلا به سرطان سینه را به شکل چشمگیری کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، الین هاردمن از دانشگاه مارشال با تحقیق در مورد موش‌ها دریافت که خطر ابتلا به سرطان سینه در موش‌هایی که رژیم غذایی حاوی گردو مصرف می‌کردند تا 50 درصد کاهش می‌یابد.

بر اساس نتایج این تحقیق که در مجله Nutrition and Cancer منتشر شد، حتی موش‌هایی که رژیم غذایی حاوی گردو مصرف می‌کردند، در صورت ابتلا به سرطان سینه، دارای تومورهای کمتر با اندازه کوچکتر بودند.

هاردمن در این مورد می‌گوید: در واقع گردو، فعالیت ژن‌هایی که در ارتباط با ابتلا به سرطان سینه در موش و انسان هستند را تغییر می‌دهد.

وی می‌افزاید: امگا 3 موجود در گردو، تنها عامل خواص ضد سرطانی این ماده غذایی نیست، بلکه ویتامین E موجود در آن نیز نقش مهمی را در این خصوص ایفا می‌کند.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات()